Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco o mé cestě ke koním :-)

13. 2. 2007
Ahoj. Jmenuji se Anežka a je mi 13let. Na koni jsem asi poprvé seděla někde v cirkuse (asi tak, jako většina ostatních). V roce 2004 jsem se měla se svou sestrou rozhodnou kam pojedeme na tábor a mi jsme se shodli, že se nám nikam nechce, tak že se nikam nepojede. Ale asi měsíc před prázdninama nám přišel do schránky leták na tábor s koňmi ( http://www.taboriste.cz/ ) . Tak jsme si rozhodli, že se tento tábor o hodně liší od těch, na kterých jsme byly předtím a tak jsme se nakonec rozhodli, že tam pojedeme a udělaly jsme dobře. Byly tam super koně a lidi od koní. Taky jsem se tam naučila základy (westernu). Od té doby jsem se do něch nádherných stvoření prostě zamilovala. Potom asi před necelým rokem (před hlavníma prázdninama 2006) se mi naskytla možnost jezdit na koni, teda jestli se mu tak dá říkat. Problém byl v tom že on byl přiježděn na anglii a já o tom něměla ani páru. Takže to jsou spíše jenom takové pokusy, ale celkem vydařené.

Obrazek

Obrazek


 

Náhledy fotografií ze složky Orin

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nooo :))

Eliška,1. 3. 2011 10:54

Ahoj, hele prosim tě napiš mi na email- mrackova.eliska@seznam.cz ..jak tam máš tu kobylku Show woman, tak to je ségra mojeho koníka :))

konici

katka,5. 4. 2007 22:04

mas to tu moc hezke ja mam take rada kone moc moc mam anglickeho plnokrevnika kobylku a na tabore jsem take byla je to tam moc hezke kdyby sis chtela psat tak moje adresa je ChybovaKacka@seznam.cz tak se tesim a pozdravuj sveho konika.ahoj